Dartteam(s) gezocht bij Café Toxotis!

 

Heb je altijd al in een dartteam willen spelen maar nog nooit de gelegenheid hiervoor gehad? Of zit je al in een dartteam en zoeken jullie een (nieuwe) dartlocatie voor volgend seizoen? Dan is dit je KANS, want Café Toxotis in Twello is op zoek naar gezellige spelers/teams. Er zijn op dit moment dan ook 5 splinternieuwe banen gecreëerd en met de geplande uitbreiding van uiteindelijk 5 (mobiele) dartbanen kan er straks van 10 (!) dartbanen gebruik gemaakt worden. Café Toxotis richt zich op een breed publiek en daarom mag het spelen van darts niet ontbreken. Dit gaat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk een hoop gezelligheid!

 

Samen met je team gezellig darten en (eventueel) wedstrijden organiseren. Het is allemaal mogelijk. En wat zeker niet onbelangrijk is, is de gezelligheid en gemoedelijkheid van je eigen honk. Hoe meer teams er komen, hoe liever het ons is en hoe gezelliger het gaat worden. Darten zit namelijk in ons bloed, wij van Café Toxotis willen dan ook zoals wij jarenlang bij ons café in Opheusden hebben gedaan een bloeiende dartgelegenheid worden waar darttoernooien en competitiewedstrijden een vast onderdeel van gaan uitmaken.

 

Heb je nog vragen of wil je je inschrijven/opgeven neem dan contact met ons op (tel. 0571-745020) en natuurlijk kan je ook even bij ons binnen lopen (Café Toxotis, Schoolstraat 10, 7391 DA Twello. Door de 10 dartbanen kunnen op dit moment op elke doordeweekse dag meerdere teams gelijktijdig gebruik maken van onze locatie, dus loop eens binnen en informeer naar de mogelijkheden. Aan onze website alsook speciale café Facebook pagina wordt hard gewerkt, er staan echter al wel enkele foto’s op om een indruk te krijgen; http://toxotis.nl/fotos-darten/.